Har tagit förnyad kontakt med Ala efter fyra år.  Vill påstå att det blev inte vad jag tänkt mig, varken rättssamhälle, försäkringskassan, förvaltningsdomstolar, justitiekanslern eller Handelsbanken gav mig erkännande av
det jag hävdat i mitt märkliga ärende. Denna andra existentiella verkligheten som jag hävdar torde inte vara lätt att förstå för den etablerade världsåskådningen!
 
Vill kommentera förutsägelser på sidan. Big Bang, hur kan denna omöjlighet bli fakta? Varifrån kommer musiken? Bach, Mozart, Beatles, lika oändlig som universum, Sädescirklarna, ej gjorda av människor,
Kärleken,sexualiteten, stressen. Var finns nödvändiga lugnet? Palme mordet, sanningen kommer aldrig fram, vilka konsekvenser? Jesus. Dessa är bland de flest lästa, viktiga ur min bedömning, men läs de andra!
 
Tanke nötter! Löken sätts i jorden, vid ett bestämt gradtal gror den! Vilken energi gör att den börjar gro?
Ingenting startar av sig självt! Vatten i kärl fryser på vintern, vilken kraft! Inte ens järn och stål kan stå emot.
Varifrån kommer denna energi/kraft? Väte och syre finns och så plötsligt bildar dessa två gaser vatten!
Är då inte detta den största magi?